MALI POSLOVI > Kako ovo radi ?
Kako ovo radi ?

Za poslodavce:

  1. Pronađi svog majstora…
  2. Kupi odmah ili naruči posao.
  3. Kada je posao odrađen, puštaj pare.

 

Za majstore zanata:

  1. Objavi posao koji znaš raditi
  2. Kada te poslodavac kontaktira, odradiš posao
  3. Nakon odrađenog posla dobijaš pare.

 

Detaljnije:

Mali-poslovi.com Veliki servis za male poslove.  Ovo je online servis koji spaja dvije vrste ljudi. Oni koji znaju raditi, posjeduju vještine koje se plačaju i oni koji te vještine trebaju i spremni su je platiti.

Primjer 1. :

Znate obrađivati slike u photoshopu ? Objavite oglas da radite digitalnu obradu slika, obavezno stavite atraktivnu sliku za veću gledanost oglasa. Netko nema tu razvijenu vještinu digitalne obrade slika te je spreman platiti vama za tu vašu uslugu.  Taj netko mora imati rezervirana sredstva na virtualnom računu, da bi mogao kupiti vaš posao. Kupac deponira novac na virtualni račun te ga pušta nakon odrađenog posla. Novac na virtualnom računu koji je pripremljen za majstora, naručioc poslova ne može sam vratiti nazad, na taj način se sprečava zlouporaba poslova.

Primjer 2:

Ok, niste stručnjak za online poslove, postoji kategorija OFFLINE POSLOVA u kategoriji LIFESTYLE. Pa tako možete oglasiti i poslove koji nisu online poslovi, npr: košnja trave, kopanje kanala, bauštelski poslovi, nema čega nema. Objavi OFFLINE posao i obavezno podijeli link svojim prijateljima na fejsu kako bi dobio što više posla.

 

Upute za najbolji rezultat:

  1. oglas popunite najbolje što možete, obavezno stavite atraktivnu sliku. (ako nemate sliku automatski ide univerzalana slika malih poslova)
  2. nakon objave oglasa, informirajte svoje prijatelje na fejsu o vašim novim poslovnim vještinama.
  3. svaki vaš oglas automatski se objavljuje na drugim partner portalima i na svim našim fanpage stranicama. Broj fanova raste svaki dan, informirate svoje prijatelje o servisu mali-poslovi.com direktnim linkom na vaš oglas.