Pravila o korištenju

Ovi opći uvjeti reguliraju usluge, prava i dužnosti između vas, korisnika (u daljnjem tekstu: Vi ili Korisnik) i MALI-POSLOVI.COM, (u daljnjem tekstu: Mali-poslovi.com)

1.) Uvjeti usluge

Mali-poslovi.com omogućavaju uslugu, koja omogućuje pojedincima da prodaju i/ili kupe usluge od drugih korisnika, koristeći Mali-poslovi.com web stranicu.

Na Mali-poslovi.com svatko može kreirati besplatan profil i objaviti neograničen broj poslova. Prodavač može objaviti isti posao samo jednom. Ponovljeni ili vrlo slični poslovi biti će izbrisani. Poslovi mogu biti po cijeni od 3, 5, 10 i 15 Eura.

Samo registrirani korisnici mogu kupovati i prodavati na Mali-poslovi.com. Registracija je besplatna. Dozvoljen je samo jedan račun po osobi. Registriranje više računa rezultirat će trajnom zabranom svih tvojih računa.

2.) Usluge poznatije pod imenom Poslovi

Kupcima su dana sva prava za isporučeni rad, osim ako nije drugačije određeno od strane prodavatelja u opisu posla.

Poslovi ne smiju sadržavati: Materijal za odrasle ili XXX-usluge, piratski softver, konkurentske usluge i bilo koje druge ilegalne usluge ili proizvode. Mali-poslovi.com zadržavaju pravo odbiti i izbrisati bilo kakav posao bez navođenja razloga.

3.) Zaštita kupaca

Mali-poslovi.com ulažu puno vremena i napora da osiguraju da svi poslovi na Mali-poslovi.com budu u skladu s pravilima poslovnog ponšanja. Nepotpune narudžbe će biti otkazane, a novac vraćen na (Mali-poslovi.com) saldo račun kupca.

4.) Uvjeti plaćanja

Svi poslovi moraju biti plaćeni putem PayPal ili (Mali-poslovi.com) saldo računa u trenutku naručivanja. Mali-poslovi.com drže deponiranu uplatu i plaćaju prodavatelju nakon što je Kupac prihvatio posao. Mali-poslovi.com uzimaju naknadu od 0% za uslugu u svim transakcijama.

Korisnicima nije dopušteno ponuditi ili prihvatiti plaćanje korištenjem bilo kojeg drugog načina osim kroz Mali-poslovi.com sustav. Poslovi trebaju biti naručeni korištenjem gumba “Naruči Odmah”.

5.) Postupak naručivanja

Nakon zaprimljene uplate, Prodavatelj će biti obaviješten o poslu i početi raditi. Kupac će biti obaviješten o narudžbi statusnim promjenama putem e-maila. Nakon što Kupac prihvati posao, uplata će biti doznačena na račun prodavatelja. Korisnici ne smiju ponuditi niti prihvatiti komuniciranje s drugim korisnicima Mali-poslovi.com izvan sustava (Mali-poslovi.com) poruka. Ako to učinite, vaš račun će biti trajno blokiran.

6.) Zakašnjela isporuka

Ukoliko istekne rok isporuke, Prodavatelj će primati dnevni podsjetnik, svakog dana tijekom sedam dana. Ako Prodavač ne uspije završiti posao unutar ovih sedam dana počeka, narudžba će biti automatski poništena a novac vraćen kupcu u (Mali-poslovi.com) saldo račun. Zakašnjela isporuka ima negativan učinak na prodavateljev rejting i tolerira se samo jednom. Ponavljajućim prekršiteljima će račun biti suspendiran.

7.) Međusobno otkazivanje narudžbe

Kupac i prodavatelj mogu u bilo kojem trenutku međusobno otkazati narudžbu bez negativnog utjecaja na prodavateljev rejting. Novac će biti vraćen kupcu u (Mali-poslovi.com) saldo račun.

8.) Isporučivanje narudžbe

Mali-poslovi.com ne mogu biti odgovorni za kvalitetu isporučenih poslova. Kupci moraju pažljivo odabrati od koga naručuju i uvijek trebaju provjeriti rejting i komentare drugih korisnika. Svi sporovi se trebaju riješiti između kupca i prodavatelja izravno: ako Kupac nije zadovoljan s narudžbom, on bi trebao odbiti dostavljeni posao i inzistirati da se posao isporuči kao što je opisano u opisu posla. Kupac treba ostaviti negativnu ocjenu. Zaštita kupaca na Mali-poslovi.com će automatski otkazati zakašnjele narudžbe i vratiti kupcu novac na njegov (Mali-poslovi.com) saldo račun.

9.) Sporovi

Potičemo naše kupce i prodavatelje da riješe probleme između sebe. Ukoliko zbog bilo kojeg razloga to ne uspije, možete nas kontaktirati na [email protected] Ako je potrebno, povrat će biti uplaćen na (Mali-poslovi.com) saldo račun kupca. Zahtjevi za PayPal povrat (naknada za PayPal obavljenu transakciju) se ne prihvaćaju.

Mali-poslovi.com zadržavaju pravo otkazati i izvršiti povrat za bilo koju narudžbu u bilo kojem trenutku bez navođenja razloga.

10.) Podizanje zarađenog novca (isplata)

Sredstva se mogu podići putem Paypal računa ili prebacivanjem na prodavateljev (Mali-poslovi.com) saldo račun. Molimo provjerite da li vaš PayPal račun zadovoljava uvjete za primanje uplata prije nego zatražite podizanje zarađenog novca (isplatu) iz vašeg (Mali-poslovi.com) saldo računa. Da biste imali pravo na isplatu, morate imati minimalno stanje od 10,00 Eura. Isplata je unutar 48 sati od podnesenog zahtjeva.

11.) Odgovornost:

Mali-poslovi.com je eCommerce platforma i davatelj usluga malih poslova. Nije izravno uključen u poslove, a osobito ne u kvalitetu pruženih poslova.

12.) Ograničenja od odgovornosti:

Ni pod kojim okolnostima Mali-poslovi.com neće biti odgovorni za štete koje prelaze nabavnu cijenu posla. Zahtjevi za PayPal povrat (naknada za PayPal obavljenu transakciju) se ne prihvaćaju.

13.) Sporovi oko plaćanja

Vi se slažete da nikada nećete ulaziti u spor sa Paypal servisom. Kontaktirajte naš (Mali-poslovi.com) tim za podršku na [email protected] da vam pomogne riješiti probleme s plaćanjem. Kupci koji podnesu Paypal spor (zahtjev za vraćanje obavljene transakcije ili zahtjev za vraćanje naknade za PayPal obavljenu transakciju) račun na Mali-poslovi.com će im biti zatvoren za korištenje a usluga Mali-poslovi.com biti će im trajno zabranjena za korištenje u budućnosti.

14.) Obavijesti:

Sve obavijesti moraju biti u pisanom obliku i mogu se poslati na: [email protected]

15.) Prihvaćanje

Kupac u potpunosti prihvaća ove odredbe i uvjete prilikom korištenja Mali-poslovi.com web stranice. Mali-poslovi.com mogu napraviti promjene u svojim uvjetima korištenja a najnovija verzija biti će dostupna na http://Mali-poslovi.com/uvjeti-koristenja/. Registracijom prihvaćate te razumijete ove uvjete korištenja kao i uvjete o kolačićima.

16.) Nevaljanost pojedine klauzule:

Ako jedna od ugovornih klauzula postane nevažeća, to neće utjecati na valjanost ostalih odredbi u cjelini. Umjesto nevažeće klauzule, tada je dogovoreno ono što je najbliže ekonomskom cilju prema toj klauzuli.